محاسبه میزان فضای مناسب هارد دیسک جهت ذخیره تصاویر دوربین مداربسته
طبق شکل زیر یک یا چند جریان بسته به اینکه چند نوع دوربین مداربسته وجود دارد را ایجاد می کنیم. اگر همه دوربین ها از یک نوع بودند یک جریان کافیست. سپس باید تعداد دوربین هایی که به DVR و یا NVR وصل شده اند را انتخاب کنیم. پس اگر همه دوربین ها از یک نوع هستند فقط تعداد آنها را انتخاب می کنیم.
سپس نوع فشرده سازی تصاویر را انتخاب می کنیم تا این لحظه اکثر دستگاه های موجود از فشرده سازی H264 استفاده می کنند. و طبق شکل آنرا انتخاب می کنیم.
حال باید بدانیم که نوع دوربین و کیفیت آن به چه صورت است و ضبط تصاویر با چه کیفیتی انجام میگردد، بر اساس کیفیت دوربین مدار بسته خود مقدار صحیح را طبق شکل زیر انتخاب کنید.
در این قسمت نیز تعداد فریم های ضبط تصویر و زمان مورد نظر که در حالت نرمال و در اکثر دستگاه ها 25 است را انتخاب می کنیم.
در صورتیکه شما از میکروفن برای ضبط صدا هم استفاده می کنید طبق شکل این قسمت را فعال کنید در غیر اینصورت غیر فعال باقی بماند.
اکنون دو روش برای محاسبه میزان فضای مورد نیاز جهت ضبط تصاویر وجود دارد.
روش اول اینکه اگر شما می خواهید بدانید که چقدر فضا نیاز دارید و بعد آن نسبت به تهیه هارد مورد نیاز اقدام کنید طبق شکل می توانید آن را محاسبه کنید.
به نظر بنده داشتن اطلاعاتی در مورد سیستم کلی کارت های حافظه نه تنها خالی از لطف نیست بلکه می تواند به اطلاعات عمومی شما نیز موارد مفیدی را بیفزاید.
ابتدایی ترین و جزیی ترین بخش یک کارت حافظه که در تمام سیستمها با قابلیت ذخیره سازی اطلاعات مشترک است، بیت (Bit) می باشد. از کنار هم قرار گرفتن هر ۸ بیت یک بایت(Byte) تشکیل میشود.
اکنون میتوان با کنار هم قرار دادن این بایتها به فضاهای بزرگتری دست پیدا کرد. در ادامه جدولی قرار می دهم تا به طور کامل به مقادیر حافظه که شامل مگا(Mega) ، گیگا(Giga) ، ترا(Tera) ،پتا (Peta) ، اگزا (Exa) و زتا (Zetta) بایت می باشد آشنا شوید.
در پایان باید اضافه کنم که درایوها و دیسک های حافظه به ضربه حساس می باشند ،پس همانطور که در انتخاب آنها باید دقت داشت در حفظ و نگه داری از آن نیز باید کوشید.